Kajak-kenu világbajnokság

Kopasz Bálint visszaszerezte világbajnoki címét K-1 1000 méteren és a Kiss Blanka Lucz Anna duó is remek teljesítménnyel nyerte meg a K. Pályán a Fradi kezdődik a kajak-kenu-világbajnokság.


Kayaking Canoe And Kayak Canoe

23 hours agoNégy érmet is szereztek a magyarok a kajak-kenu világbajnokság szombati döntőiben.

. 1 day agoA magyar versenyzők négy érmet közte két aranyat szereztek szombaton a kanadai Halifaxben zajló kajak-kenu világbajnokság első döntős napján. 4 hours agoA kanadai kajak-kenu világbajnokság záró napján Lucz Anna bronzérmet szerzett a női K1 200 méteres versenyszámában. Megosztás Facebookon Küldés Messengeren.

A pénteki középfutamos program kezdeteként magyar részről a kenus Korisánszky Dávidot szólították a rajthoz és akárcsak a többi számban 200 méter egyesben is az. Minden jog fenntartva a Magyar Kajak-Kenu Szövetség által. Szokás szerint kiváló teljesítmény nyújtanak sportolóink.

Anja Ostermann Szlovénia 4294 3. Nádas Bence Kopasz Bálint Csizmadia Kolos és Gál Péter j-b a kajak-kenu világbajnokság K4 férfi 500 méteres versenyének előfutamában a koppenhágai Bagsvaerd-tavi versenypályán 2021. LUCZ ANNA 4309.

Ez a vérre menő rivalizálás a legnagyobb román-magyar sportbarátságot szülte. Kiss Blanka és Lucz Anna duója aranyérmet szerzett kajak kettes 200 méteren a kanadai Halifaxben zajló kajak-kenu világbajnokságon. Halifax 20220803 - 0807 Megtekintés Térkép.

Rendessy ezer méteren is döntős a vb-n. Szombaton a Kiss Blanka Lucz Anna duó is remek teljesítménnyel nyerte meg a K-2 200 méteres döntőt vasárnap pedig a 23 éves Lucz Anna egyesben is döntőzött a 200 méteres távon. 2 hours agoAgerpres 2022.

A négy egység közül kettő jutott be a szombati fináléba két másik hajó a B döntőbe kvalifikálta magát. Az idei program szokatlanul alakul a sportágban hiszen az év fő versenye a vb megelőzi a kontinensviadalt amelyre szintén augusztusban a müncheni multisport Eb keretében kerül majd sor 18-21. Kajak-kenu kajak-kenu világbajnokság kajak-kenu vb kajak-kenu Lucz Anna Csizmadia Kolos.

Szerdán a kanadai Halifaxben megkezdődik a kajak-kenu világbajnokság amelyen az épeknél 32 a paraversenyekben pedig nyolc magyar indul. Lucz Anna már a szerdai nyitónapon bizonyította hogy remek formában érkezett a vb-re Kiss Blankával párosban ugyanis futamgyőzelemmel biztosították a helyüket a szombati. A szombati nap két magyar aranyérmet a Kiss Blanka Lucz Anna kettős és Kopasz Bálint és két bronzot Bragato Giada és Nagy Bianka 200.

Aranyérmet nyert Cătălin Chirilă a férfi kenu egyes 1000 méteres versenyszámának vasárnapi döntőjében a kanadai Halifaxben zajló kajak-kenu világbajnokságon. Szeged 20220806 - 0807 Megtekintés Térkép. A Bragato Giada Nagy Bianka kenu kettős sem lehet elégedetlen hiszen 200-on és 500-on is bronzérmesként zárt így a mieink négy érmet szereztek ma.

Már csak egyet kell aludni és megkezdődik az idei szezon fő versenye az ICF gyorsasági és parakenu világbajnokság. 2 days agoA borítókép illusztráció. Augusztus 7 vasárnap 1923.

A szombati első döntős napon kilenc magyar hajónak lehet majd szurkolni az A finálékban a kanadai Halifaxben zajló kajak-kenu világbajnokságon. A következő két hét eseményei. ICF Masters Canoe.

2 days agoKopasz Bálint és Rendessy Eszter bejutott a szombati döntőbe a királyszámban K-1 1000 illetve K-1 500 méteren a kanadai Halifaxben zajló kajak-kenu világbajnokságon. A női kajak egyesek 1000 méteres távján Rendessy Eszter ezüstérmet szerzett 42897 perces idejével. Lisa Carrington Új-Zéland 4194 2.

ICF Felnőtt Gyorsasági és Parakenu Világbajnokság LIVE. A magyar sportolót csak az ausztrál Alyssa Bull előzte meg 131 másodperccel míg a harmadik a horvát Anamaria. Fernando Pimenta Portugália 33898 3.

Halifax 20220803 - 0807 Megtekintés Térkép. Kopasz Bálint visszaszerezte világbajnoki címét K-1 1000 méteren és a Kiss Blanka Lucz Anna duó is remek teljesítménnyel nyerte. Halifaxben az épeknél 32 para szakágban pedig nyolc versenyző képviseli majd Magyarországot.

Bár a vb nem számít bele az olimpiai kvalifikációba a nemzetközi mezőny több kiemelkedő klasszisa is rajthoz áll Kanadában. A következő két hét eseményei. A román sportoló a háromszoros brazil világbajnokot Isaquias Santost előzte meg aki 2020-as olimpiai játékokon.

1 day agoAranyérmes a női kajak kettes 200 méteren. Szerdán a kanadai Halifaxben megkezdődik a kajak-kenu világbajnokság amelyen az épeknél 32 a paraversenyekben pedig nyolc magyar indul. 1 hour agoKAJAK-KENU Világbajnokság Halifax Kanada DÖNTŐK NŐI K1 200 m 1.

A kajakos Lucz Anna és Csizmadia Kolos bejutott a vasárnapi döntőbe 200 méter egyesben a kanadai Halifaxben zajló kajak-kenu világbajnokságon. Éremeső a kanadai kajak-kenu világbajnokságon. Két aranyat szereztek a szombati első döntős napon a kanadai Halifaxben zajló kajak-kenu világbajnokságon.

Bragato Giada és Nagy Bianka duója bronzérmet szerzett kenu kettes 500 méteren majd nem sokkal később 200 méteren is. Több magyar éremnek is örülhettünk vasárnap a kanadai Halifaxben zajló kajak-kenu világbajnokságon ahol az alábbi eredményeket érték el sportolóink. 3 hours agoLucz Anna bronzérmet szerzett vasárnap kajak egyes 200 méteren a kanadai Halifaxben zajló kajak-kenu világbajnokságon.

Varga Katalin bronzérmet szerzett. Szóljon hozzá Ön is. Szeged 20220806 - 0807.

Gyermek Kölyök Magyar Bajnokság Kolonics György emlékverseny. Az eddig lezajlott négy magyar érdekeltségű középfutam felemás eredményt hozott a kanadai Halifaxben zajló kajak-kenu világbajnokságon. A vb-újonc Rendessy Eszter az 500 méter után 1000 egyesben is biztosította a helyét a.

ICF Felnőtt Gyorsasági és Parakenu Világbajnokság LIVE. Chatbot - Rezultz. Újabb két magyar érem született a kanadai Halifaxban zajló kajak-kenu világbajnokságon.

Az UTE 20 éves ifjúsági korosztályban olimpiai és világbajnok felnőttként vb-újonc kajakosa Rendessy az előfutamban aratott győzelme után a pénteki. 1 day agoJames Franco érthetetlen Halifax magyar aranyérem. 1 hour agoNádas Bence és Kopasz Bálint nagyszerű győzelmet aratott a régi-új olimpiai számban K-2 500 méteren a pályafutása első felnőtt vb-jén szereplő Rendessy Eszter pedig második lett kajak egyes 1000 méterenLucz Anna és Csizmadia Kolos egyformán bronzérmesként zárt K-1 200 méteren és a Noé Bálint Kulifai Tamás kajakos duó is.

2 days agoVízhiány miatt került veszélybe egy világbajnokság megrendezése. 1 day agoA kanadai kajak-kenu világbajnokság szombati napján a Kiss Blanka Lucz Anna kajak páros és Kopasz Bálint is aranyérmet szerzett előbbi 200 utóbbi 1000 méteren. A legendás Wichmann Tamás Ivan Patzaichin duettet.


Laurence Vincent Lapointe Fights Notion That Canoeing Is Bad For Women S Bodies Cbc Sports


Olympic Champion In The Women S Kayak Fours Danuta Kozak Rio S Victory Earned Third Gold And A Total Of Olymp Female Athletes Olympic Champion Kayaking


Maggie Hogan 2048 1365 Rio Olympics 2016 Kayaking Canoe


Kozepfoku Angol Nyelvvizsga Nyolcadikban


Kammerer Zoltan Pauman Daniel Toth David Ceiner Benjamin Ezusterem Http Www Origo Hu Sport Egyeni 20170827 Kajak Kenu Vilag Kayaking Sports Jersey Sports


Stilusosan Koszontottek A 90 Eves Csikos Gyorgyot Outdoor Decor Outdoor Outdoor Furniture


Kayaking Canoe And Kayak Canoe


Kayaking Canoe And Kayak Canoe


Pin De Mara Nerys Em Rio2016olimpiadas Neymar


Kajak Kenu Eb Kozak Danuta Aranyermes K 1 500 Meteren Nso K 1 Style Fashion


Kovacs Katalin Szeretek Utazni Megismerni Mas Vilagokat


Emlektablat Avattak Ket Szentandrasi Reformatus Lelkesz Emlekere Lettering Letter Board


Katalin Kovacs Natasa Janics Canoeing Beijing Olympics 2008 Flatwater Womens K 2 500m Olympic Champion Olympics 2008 Beijing Olympics


Pin On Rio 2016


Egy Finn A Mikulas Szomszedjabol Olli Haapanen Ollie Finn Character


Pin On Newjsag


Pin On Makingusproud


Katie Taylor Wins Ireland S First Gold Medal Of The 2012 Olympics Makes History For Women Boxers The Mary Sue

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel